Колишня зірка групи "ВІА Гра", ексдружина Андрія Джеджули Санта Дімопулос часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 710 тисяч людей.

Донедавна вона з сім'єю знаходилася на Занзібарі, Африка, звідки ділилася декількома фотографіями, демонструючи шикарну фігуру - пружну попу, худенький живіт і великі груди в купальнику.

Санта Дімопулос, фото: Instagram
Санта Дімопулос, фото: Instagram

Зараз вона виїхала звідти, але рідних залишила на континенті, бо є кілька справ у Франції, куди вона повернулася.

"Збираюся зробити спробу №4 у пошуку житла... Сім'я залишилася в Африці чекати, поки я щось знайду. І я б махнула рукою на Францію, але вже влаштувала Дені в Nice International School і навіть частина оплатила... Пропозицій мало, ціни на космос, об'єктивно хороших варіантів немає. Хочу додому", - пише Санта Дімопулос у Stories.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Санта Дімопулос, скріншот: Instagram Stories
Санта Дімопулос, скріншот: Instagram Stories

Санта періодично бере участь у благодійних заходах, щоб допомогти українцям, які постраждали від війни. А на Занзібарі їм не пощастило... через те, що чотири з п'яти днів були дощі. Але їм таки вдалося добре провести час.

Нагадаємо, Санта Дімопулос із "ВІА Гра" повернулася пружною попою, засмагаючи на сонечку: "Солодка"

Як повідомляв "Знай.uа", Санта Дімопулос із "Танців з зірками" вразила співом дворічної доньки і зізналася, від чого у неї падає планка.

Знай.ua писав, Санта Дімопулос з "Танців з зірками" похвалилася відвертою сукнею без білизни на званому вечорі в Парижі