Анастасія Кочетова, на сценічне ім'я MamaRika, активно спілкується з шанувальниками. Вона розповідає подробиці особистого та творчого життя. За її акаунтом стежать 472 тисячі підписників

MamaRika, фото: Instagram
MamaRika, фото: Instagram

Попри те, що співачка народилася у Львівській області, її сім'я мешкала та продовжує мешкати під Києвом, в орендованому будинку, який пережив окупацію. На щастя їх помешкання сильно не постраждав. Співачка зізналася, що перед війною вони не стигли розібрати новорічну ялинку та вирішили, що розберуть її після перемоги.

А нещодавно співачка разом з маленьким Давідом вирушила до Польщі. У Варшаві відбувся благодійний концерт, проте в Україну співачка не поспішала повернутися і ось чому.

На своїй сторінці вона розповіла, що знімає новий кліп. Та поцікавилась у шанувальників, чи скучили вони за новими її піснями. Проте співачка поки е розповідає про саме буде нова пісня. Тому підписники дозволили собі трошки помріяти.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пост свій вона доповнила відео, га якому вона спокусливо крутиться перед камерою.

"Скоро нова пісня та відео…Чекаєш?🌸"

У коментарях шанувальники написали Насті:

"Звісно чекаю"

"Нехай то фіт з Калушем))"

"Гарно як😍😍 тааак🔥😍❤️"

Нагадаємо, MamaRika розповіла про найбільшу у світі любов: "Ми зробимо все".

До слова, MamaRika не втрималася, показавши правду про українських красунь: війна через них.

Раніше ми писали, що MamaRika поскаржилася на проблеми зі здоров'ям, довелося лягати в лікарню: "Організм здає"