Українська актриса театру і кіно, відома за серіалами "Папік", "Пес-4", "Родичі" Дар'я Рибак, крім того, що стала нареченою, активно веде власний блог. Поки в неї не так багато підписників, всього близько 27 тисяч осіб, проте вона з радістю ділиться з ними подробицями власного та особистого життя

Дар'я  Рибак. Фото: скрин instagram
Дар'я Рибак. Фото: скрин instagram

Нещодавно актриса розповіла, що її накрила туга. У своїй публікації вона навіть вирішила навести визначення з Вікіпедії, що це таке. Вона розповіла, що на днях зустрілася зі своєю подругою, яка виїхала з дитиною за кордон та казала, що заради безпеки своєї дитини до кінця війни не повернеться до дому.

Проте, її подруга не дочекалась закінчення війни й повернулась до дому.

"Я коли це побачила, я розплакалась… розплакалась, як маленька дівчинка, типу "я теж так хочу"! І нижня губа трясеться…🥺 Я її дуже розумію і неймовірно радію за неї! І зараз з радістю дивлюсь, як вона світиться!!!"

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Акторка зазначила, що під час війни слова ДІМ набуло іншого відчуття та значення, а також вона висловила бажання, щоб кожен, коли матиме можливість, повернувся до дому.

"Просто дуже хочу, щоб кожен зміг повернутись додому тоді, коли зможе, коли захоче, коли матиме можливість! Відчуття і значення слова ДІМ - набуло інших барв…", - написала Даша.

Раніше ми писали, що Павло Зібров зізнався в любові до "Папіка" Стаса Боклана: "Цілковита..."

Нагадаємо, Дар'я Петрожицька озброїлася укулеле, щоб дарувати посмішки: як зірка "Папіка" веселиться у Німеччині.

До слова, зірка "Папіка" Олеся Жураковська гнобила росіян ще в 2012 році: "У стовпчик більше не рахують?"