Один з учасників романтичного шоу "Холостячка" Андрій Хветкевич після участі у проєкті зрозумів, що він гей

Андрій Хветкевич, фото: Instagram
Андрій Хветкевич, фото: Instagram

Підприємець і спортсмен Андрій Хветкевич прийшов на проєкт "Холостяка" у другому сезоні. Він мав намір дійти до фіналу і вибороти серце Злати Огнєвіч. Однак він вибув з проєкту. Можливо, це й на краще. Тепер шанувальників непокоїть два питання, навіщо Андрій прийшов у проєкт та що було б, якби Злата обрала Андрія.

"Довгий час я керувався стереотипами і не був чесним перед собою. Протягом останнього року я багато думав і розмірковував над собою, і нарешті я готовий поділитися з усіма вами своєю правдою. Я знаю, що ви мене любите, і я сподіваюся, що ви мене підтримуєте. Я знаю, що у вас можуть бути запитання (бо у мене точно були). У будь-якому випадку, я такий який є, і я вчуся приймати і любити себе. Нещодавно він сказав "Так", і сьогодні ми їдемо у невелику відпустку до Європи, щоб відсвяткувати наше заручення та його день народження", - написав він.

Андрій заручився з гарячим колумбійським красунчиком. Його вже встигли привітали Злата Огнєвіч, Григорій Решетнік та ексконкуренти по шоу. Варто зазначити, що не всі шанувальники зраділи вибору Андрія. За перші три години після того, як шанувальники дізналися про новину, від Хветкевича відписалися 100 тисяч розчарованих прихильниць.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огнєвіч і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників цікавим фото в соціальній мережі.