Ресторатор, поточний партнер співачки Надії Дорофєєвої Михайло Кацурін періодично викладає відео та фото різного змісту в Instagram, де за його життям стежать понад 165 тисяч людей.

Нещодавно він зі своїм другом, тревел-блогером Антоном Птушкіним показували, як їдять крокодилів у Тайланді. Це старе відео, довоєнне, коли їм ще можна було виїжджати за кордон.

Михайло Кацурін, фото: Instagram
Михайло Кацурін, фото: Instagram

Зараз у Stories він виставив маленьку ручку, яка, як виявилося, належить його коханій Наді Дорофєєвій. Як виявилось, дівчина зробила кілька нових малюнків на тілі.

"Надя Дорофєєва, нові тату - супер!", - пише Міша Кацурін.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

На фотографії видно лише один фрагмент з незрозумілими плямами чорного та рожевого кольорів.

Михайло Кацурін, скріншот: Instagram Stories
Михайло Кацурін, скріншот: Instagram Stories

До цього, у публікаціях, кілька днів тому він показував, як годує свого маленького сина. Всього три знімки - ціла історія, як дитина "знищує" кашу із фруктами.

"Ну шо за красень такий-то", "Я закохана в цього маленького ангела", "Це маленький Михайло", "Нестерпно милий", "Мій сьогоднішній сніданок", "Такий красивий", - пишуть користувачі в коментарях.

Напомним, в "Голосі країни" згадали, як багато зробила тренерка Надя Дорофєєва: "Склавши руки..."

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва показала, як до неї відкрито заграють, незважаючи на Кацуріна: "Сьогодні купуюся"

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва довела до сліз кожного українця, зробивши це без чиєїсь допомоги: "Скучаємо"