Українська актриса Ганна Саліванчук часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 260 тисяч людей.

Зараз вона поділилася думками щодо 24 лютого 2022 року, коли почалася повномасштабна війна проти рашистів... після чого життя українців змінилося на "до" і "після".

Анна Салліванчук, фото: Instagram
Анна Салліванчук, фото: Instagram

"У кожного відбулася переоцінка цінностей. Якщо раніше більшість у пріоритеті мала кар'єру та роботу, то сьогодні ранок з рідними – найбільше щастя", - пише Ганна Саліванчук у публікації.

Після цього актриса додала, що до війни багато хто мріяв полетіти за кордон, щоб насолодитися іншою країною, але тепер ми цінуємо кожну мить, проведену в Україні. Для знімку вона постала в широких білих штанах, широко розставивши ноги. І залишившись на цій же локації для подальших вкладень.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube
Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

"Як ви всі правильно сказали", "Ми не повинні жити одним днем", "Прекрасна панночка", "Мирного неба, міцного здоров'я та наснаги... Браво!", "Натхнення, наснаги на всі добрі починання", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, рецепт соковитих фаршированих перчиків від Ганни Саліванчук: швидка та смачна вечеря на всю родину

Як повідомляв "Знай.uа", Ганна Саліванчук знайшла спосіб, як задовольнити чоловіків поза ліжком: облизуватимуться всі

Знай.ua писав, Ганна Саліванчук у крихітному топі та лосинах похвалилася результатом виснажливих тренувань: "Пружна попка"