Відома українська співачка Лідія Скорубська, сценічне ім'я Lida Lee, яка свого часу була учасницею шоу "Х-фактор", "Голос країни"та працювала бек-вокалісткою у MONATIK, зараз є активною блогеркою. Зокрема, в соцмережі Instagram за її сторінкою стежить понад 70 тисяч підписників

Lida Lee. Фото: скрин відео
Lida Lee. Фото: скрин відео

Нещодавно, з нагоди 31 річниці Незалежності України, зірка представила нову роботу "Настане час", в якій об'єднала на музичному фронті багато українських зірок. Вона переспівала знаменитий мультиплатиновий хіт Майкла Джексона " We Are the World". Свого часу цей благодійний хіт виконали 45 американських зірок.

Нову роботу співачка вже опублікувала в соціальній мережі youtube. під відео вона написала:

"Настане час…" – це українська версія з авторським текстом від Lida Lee світового хіта Майкла Джексона We Are the World."

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

"Настане час…" – український послідовник світового прикладу єднання та сили. До 31-ї річниці Незалежності України всі ми об’єднались і стали музичним фронтом, який обороняє словом та музикою нашу країну. Це присвята військовослужбовцям, які захищають відважно територіальну цілісність нашої країни", - пише співачка.

До роботи долучились понад 40 українських зірок, серед яких: TAYANNA, Michelle Andrade, KOLA, Ігор Ласточкін та інші. У кліпі використані кадри з краєвидами Києва, безкраїх подів та інших місць світу. А в кінці кліпу до слухачів звертаються українські захисники.

У коментарях шанувальники високо оцінили роботу Лідії та написали:

"Це нереально крута робота!!!!!!!💛💙 Вітаю всю команду з прем’єрою ❤️"

"ЦЕ БОЖЕСТВЕННО. ЦЕ ШЕДЕВР. В котрий раз, запевняють, що Україна- співуча,квітуча нація. Дякуємо вам Всім за таку чудову роботу. Вже 10 разів прослухала. Вона повинна бути обов'язково у всіх стрімінгових платформах 😍😍😍💗❤"

Раніше ми писали про те, що Lida Lee розкрила, що допоможе вилікувати душі українців, змучені війною: "Глоток музичного повітря"

До слова, Lida Lee заговорила про часи, коли українці зможуть усміхатися без приводу, як це було до війни: "Мрію та вірю"

Нагадаємо, що Lida Lee пішла від Монатика і розпочала сольну кар'єру під час війни: "Круто спостерігати, що немає жодних бар'єрів"