Всі українські ЗМІ забиті новинами про те, як служать у ЗСУ Андрій Хливнюк з "Бумбокс" або Тарас Тополя з "Антитіла".

Так, варто визнати, що український народ вдячний нашим зіркам за те, що у тяжкий момент для нашої країни вони відклали свої акторські амбіції та пішли захищати землю від російських окупантів. Але, як виявилося, не лише Тополем та Хливнюком поповнилися лави ЗСУ.

Тарас Тополя. Фото: скрін youtube
Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

Українські військові – всі, як на підбір. Зазвичай люди, які здобули вищу освіту, знають чи вчать іноземні мови, мають активну громадянську позицію. Серед наших воїнів є доктори наук, відомі музиканти, режисери та актори. Дмитро Архіпов уже кілька місяців як один із них.

Дмитро Архіпов, фото Ukrainian Film School
Дмитро Архіпов, фото Ukrainian Film School

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

"Коли орки відійшли від Київської області, моє волонтерство зупинилося, бо люди потроху перестали надсилати запити, а сидіти склавши руки я не міг. Особливо коли бачив усі ці новини, – розповідає він. – Тому на день народження пішов у військкомат, сказав: "Ось я! Якщо є необхідність у мені – беріть". Через місяць зателефонували, і я поїхав до "учєбки". Насправді армія – це величезний механізм з безліччю різних ланок, таких як, наприклад, забезпечення чи документообіг. Мені довелося бачити, як люди" воюють" з великою кількістю наказів та інструкцій, які потрібно правильно написати, заповнити, виконати, щоб якісь речі почали працювати."

Дмитро Архіпов, фото із соцмереж актора
Дмитро Архіпов, фото із соцмереж актора

Дмитро став мобілізованим добровольцем і протягом кількох місяців служби дуже змінився внутрішньо.

"Якось мені випало велике щастя потрапити на пару днів додому, і я розчарувався від того, що і піци вже не так хотілося, і улюблений "Київський" торт "не ліз". А ось обійми, навпаки, стали ще ціннішими" , - зізнається він .- Мені вдалося потрапити на випускний театральний показ у мою альма-матер "Ukrainian film school", і за один день я обіймався стільки, скільки не робив три місяці. І це було так тепло. На службі сумую за нормальним, теплим, спокійним спілкуванню без думок у тому, що буде завтра."

Дмитро Архіпов, фото із соцмереж актора
Дмитро Архіпов, фото із соцмереж актора

Дивіться серіал "Молода" восени 2022 року на Новому каналі.

Головні ролі грають Ольга Жуковцова та Дмитро Архіпов. Також у серіалі знімаються Юлія Шугар, Аліна Кошарна, Ірма Вітовська, В'ячеслав Довженко, Володимир Лілицький, Валентин Томусяк, Даніель Салем.

Нагадаємо, що кума Дзідзьо Оля Цибульська розкрила таємницю про ботокс на лобі.

Раніше ми повідомляли, що Анна Трінчер із серіалу "Школа" показала заради чого підняла на ноги половину шоу-бізнесу.