Відомий український телеведучий Григорй Решетник продовдує спілкуватись із вітчизняними знаменитостями, щоб дізнатись, як на них вплинула війна, розпочата росією та диктатором путіним.

Поки українці чекають на черговий сезон шоу "Холостяк" і продовження проекту "МастерШеф. Битва сезонів", в кріслі перед Гришею опинився красунчик з серіалу "Слід" Олексій Суровцев.

Олексій Суровцев, instagram.com/surovtsev.alexei/
Олексій Суровцев, instagram.com/surovtsev.alexei/

Чому йому постійно телефонувала зірка сумнівної позиції та навіщо йому телефонували від Світлани Лободи? Як Олексій евакуював жителів міста Ірпінь? Яким чином рятував тварин з-під завалів? Та як вдалося вижити під обстрілами? Про це та набагато більше вже у суботу, 20 серпня в проєкті "Як ти?".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олексій Суровцев народився в Дніпрі в 1982 році. Він страждав на астму, тому батьки віддали його на плавання, після чого спорт став невід’ємною частиною його життя. Олексій став майстром спорту з плавання та увійшов до складу збірної України.

Олексій Суровцев, фото: Instagram
Олексій Суровцев, фото: Instagram

Після закінчення школи Суровцев навчався в ДНУ ім. О. Гончара на факультеті фізичного виховання. Коли йому було 20 років, у нього з’явилася мрія ― стати стриптизером. Паралельно з новим захопленням майбутній актор грав у рок-гурті, пробував себе в ролі тамади і знімався в кліпах. А коли треба були гроші ― займався реставрацією м’яких меблів.

Все ж Олексію вдалося досягти небувалих висот у стриптизі. Він виграв усі можливі конкурси в нашій країні.

Проте, як стати актором, Олексій не знав. Йому допоміг випадок: Суровцева запросили взяти участь у кастингу на одну з головних ролей у детективному серіалі "Слід".

Нагадаємо, що чемпіон України зі стриптизу Олексій Суровцев відмовився допомагати людям, знайшовши їм заміну.

Раніше ми повідомляли, що Світлана Лобода підказала українцям у Європі, хто правий у цій війні.