Світлана Лобода – відома українська виконавиця, яка висловила однозначну позицію, називаючи росіян агресорами та вбивцями.

Зовсім недавно вона нарешті дала концерт у Ризі, у рамках світового туру. І поділилася звідти кадрами. Лобода подякувала всім, хто перебуває в Латвії за допомогу та підтримку українцям та Україні в рамках повномасштабної війни проти рашистів.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Сьогодні я співаю, для кожного з вас і для мільйонів людей, розкиданих по світу, що втекли від жахів війни, втратили свої будинки, рідних, близьких ...", - пише Світлана Лобода.

Вона додала, що завжди буде з тими, хто став на бік добра, повторивши фразу Макса Коржа з ​​однієї з останніх пісень, написаних на підтримку нашої країни - "прав всегда тот, кто защищает свой дом".

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Це було - сильно, потужно, зворушливо, хвилююче, до мурашок, а головне з любов'ю!", "Ми так за вами сумували! Дуже душевний і зворушливий концерт!", "Ви найкраща, Світлано Сергіївно!", "Ми так нудьгували… Зарядилися вашим концертом навіть через екран", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода згадала про коронавірус і повідомила шанувальникам невтішну новину: "Ми зробили все, щоб"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода потрапила в кабарі і показала себе з усіх боків: "Найкращого в житті не бачила"

Знай.uа писав, Світлана Лобода прожила новий день війни, готуючись з чоловіками до важливої ​​справи: по-іншому і не скажеш