Поліцейські закрили галасливу вечірку в Хемптоні, на якій була присутня старша дитина Гвінет Пелтроу, Еппл Мартін.

Джерело повідомило ексклюзивно Page Six, що 18-річна ангелоподібна дівчина запросила близько 50 друзів до великого маєтку своєї мами в Амагансетті 13 серпня.

Молодь стала настільки галасливою, що кілька сусідів викликали поліцію, яка поклала край гулянню та нібито оштрафувала Мартін.

Гвінет Пелтроу: скрін з відео
Гвінет Пелтроу: скрін з відео

"Епл запросила до будинку своєї мами занадто багато друзів, і все вийшло з-під контролю ", - каже джерело. - Вони влаштовували вечірки, як рок-зірки, і робили такий шум, що багато сусідів розлютилися і викликали поліцію, яка закрила. вечірку. Співробітники з офісу міського клерка також були присутніми, щоб перевірити, чи не є вечірка порушенням кодексу. Ви не можете мати понад 50 осіб на зборах у цьому районі без дозволу".

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК
Показати ще

Пелтроу, яка побудувала імперію, засновану на чистому та здоровому способі життя, та її чоловік, Бред Фелчук, у той час, як вважають, не перебували у власності.

Представник Департаменту із забезпечення дотримання постанов міста Іст-Хемптон, який видає дозволи на проведення заходів у цьому районі, підтверджує Page Six: "Ми пішли до будинку [Пелтроу] після скарг на шум. Коли ми дісталися туди, ми виявили, що там було менше 50 осіб, тому вони були в рамках закону. Якщо хтось і отримав штраф, то тільки від поліції".

Еппл Мартін, дочка Гвінет Пелтроу, фото: applemartin
Еппл Мартін, дочка Гвінет Пелтроу, фото: applemartin

Нагадаємо, що дружина "Залізної людини" Тоні Старка 49-річна Гвінет Пелтроу вразила мережу розкішним тілом у мікробікіні.

Раніше ми повідомляли, що молодша донька Арнольда Шварценеггера відмовилася від мільйонів батька.