Співачка Брітні Спірс змусила шанувальників дедалі більше турбуватися після того, як вона опублікувала в Instagram нову серію знімків, і користувачі мережі помітили, що вона була вкрита "синяками та подряпинами".

Відповідну публікацію Брітні Спірс розмістила на своїй сторінці у Instagram.

40-річна мама двох дітей хотіла продемонструвати свій модний вибір у кількох колоритних ретро-образах, розповідаючи фанатам, що намагається бути красивою.

На перших трьох знімках Брітні позувала в джинсах з низькою посадкою і повністю прозорому вкороченому топі, оголивши більшу частину своєї оголеної шкіри.

Поп-зірка, схоже, показала низку значних міток на грудях, стегнах і руках, які не пропустили пильні онлайн-користувачі.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Поділившись із підписниками в Instagram ще одним загадковим підписом, Брітні написала: «Озираючись назад. Це я знімаю скріншоти своїх відео про моду! Я, озираючись назад, створюю уявлення про те, що було зроблено! І все це було зроблено, тож підіграйте, друзі мої».

У той час як чисте і оголене зображення, можливо, виявилося відмінним відволіканням для деяких з її знайомих, інших не так легко спокусити.

Незабаром після публікації фанати зібралися у розділі коментарів, благаючи когось допомогти хітмейкеру Hit Me Baby One More Time, стверджуючи, що вона виглядала «побитою».

Один стурбований фанат написав: «Вона виглядає побитою та зі шрамами на грудях. Брітні невільна. #justiceforbritney».

Як раніше повідомляв портал "Знай", колишнього чоловіка Брітні Спірс ув'язнили.