Українська акторка, Інна Білоконь відома завдяки виконанню ролі Інни Адольфівни, "мами Вєрки Сердючки". Попри те, що вона веде власний блог в соціальній мережі, Інна нечасто публікує фото з чоловіком та донькою. А за її сторінкою стежать 10,2 тисячі підписників

Андрій Данилко, скріншот з відео
Андрій Данилко, скріншот з відео

Як відомо, актриса разом з Андрієм Данилко приймає активну участь у благодійних концертах та відверто виловлюють на сцені власну громадянську позицію.

Так Білоконь опинилась в центрі уваги на одному з концертів. Її футболка з написом без цензури "Х*й війні" опинилась у центрі уваги поруч з Вєркою Сердючкою.

А нещодавно, вона опублікувала у себе на сторінках в соціальній мережі світлини зі своїм чоловіком.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

В програмі "ЖВЛ" вирішили зібрати фотографії та підписали світлини так:

"Українська акторка, «мама» Вєрки Сердючки Інна Бєлоконь рідко говорить та показує особисте життя, тож тривалий час Інні приписували роман з Андрієм Данилком, з яким вони товаришують вже 30 років 💪🏻 Та іноді артистка публікує у соцмережах спільні фото зі своїм чоловіком Олегом та донькою Яною"

У коментарях шанувальники зауважили, що скучили за Інною й написали:

"Я скучаю.Когда закончиться война,снова хочу вас увидеть по телеку и смеяться как раньше...Привет из Харькова❤️!

"Тільки по першому фото й можна здогадатись, що то вона)) А воно укусне, ой Вєра, цей голос, мабуть знає вся країна😂❤️"

Нагадаємо, Андрій Данилко зворушив серця шанувальників, показавши рідкісне фото юнацьких років із Русланою Писанкою.

Як повідомляв "Знай.uа", Андрій Данилко потролив голову "роскосмосу" Рогозіна, який приміряв на голові зірку: "Самозванка!"

Знай.ua писав, мама Вєрки Сердючки показала "х*й" просто на сцені, але всі тільки раді: "Будь ласка, співайте"