Донька народної артистки України Ніни Матвієнко радує шанувальників не лише на сцені, а й у соцмережі Instagram. Антоніна часто розміщує нові та яскраві публікації, за нею стежить вже понад 100 тисяч людей.

Нещодавно Тоня Матвієнко повернулася з Великобританії, де деякий час проживала з дітьми через активні бойові дії в Україні, і вже встигла дати інтерв'ю ведучим шоу "Сніданок з 1+1" і навіть зустрітися з коханим чоловіком Арсеном Мірзояном.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян. Фото: скріншот youtube
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян. Фото: скріншот youtube

І тепер, коли артистка знаходиться у рідній країні, у неї з'явилося достатньо часу для коханого та концертів. Тоня вирішила "вбити двох зайців відразу" і заспівати з Арсеном на одній сцені. Більше того, щоб порадувати українців своїм чарівним голосом, зірки вирішили спуститись у підземку.

Скріншот із Instagram, Тоня Матвієнко
Скріншот із Instagram, Тоня Матвієнко

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Подружня пара дуже чуттєво виконала пісню "А може ти" на станції метро Майдан Незалежності. Невеликий відеоролик із концерту Матвієнко розмістила у Instagram. Під час виступу вони зворушливо трималися за руки, повністю віддаючись музиці та слухачам.

Шанувальники в коментарях оцінили, наскільки чарівними були артисти і яка особлива атмосфера панувала в метро того вечора.

Коментарі - instagram.com/tonya_matvienko/
Коментарі - instagram.com/tonya_matvienko/

Коментарі - instagram.com/tonya_matvienko/
Коментарі - instagram.com/tonya_matvienko/

Раніше ми писали про те, що співачка Тоня Матвієнко поскаржилася на фінансові труднощі та розповіла про роботу прибиральниці в Англії.

Як повідомляв Знай.ua, Тоня Матвієнко не розгубилася після повернення в Україну і на очах чоловіка Арсена Мірзояна осідлала жеребця

Також портал Знай.ua писав, що Тоня Матвієнко повернулася з Великобританії та зізналася про кризу у відносинах: "Почати все з чистого листа"