Популярна українська виконавиця та екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва зовсім недавно розійшлася з артистом Вовою Дантесом і вступила у стосунки з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним. Артистка часто розповідає про своє життя в Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Надя Дорофєєва показала зворушливе фото, зроблене вранці відразу після пробудження. Судячи з мокрого волосся і чистого, злегка набряклого обличчя без макіяжу, артистка тільки вийшла з душу.

Скріншот з Instagram, Надя Дорофєєва
Скріншот з Instagram, Надя Дорофєєва

А перед цим вона відпалювала увечері у київській підземці, де пройшов черговий благодійний концерт. Співачка подякувала всім, хто був присутній на виступі та зізналася, що її переповнюють емоції, якими вона поділиться незабаром.

"Дякую всім, хто вчора був на концерті в метро 💔 Зараз стільки емоцій!! Пост буде ввечері", - написала Надя.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У метро спустилася не лише Дорофєєва, а й її старий друг Позитив із гурту "Время и Стекло", який розпався у 2020 році. Артисти немовби возз'єдналися і нагадали фанатами про часи їхнього прекрасного дуету. Більше того, українців прийшла потішити Тоня Матвієнко з чоловіком Арсеном Мірзояном, Віктор Павлік зі своїм хітом "Шикидим" та інші.

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва засоромилася питання про Михайла Кацуріна, швидко забувши про Дантеса: "Чекав коханий?"

Як повідомляв Знай.ua, Дорофєєва, Астаф'єва, Хіменес-Браво та Могилевська: зірки, які здобули кохання під час війни

Також портал Знай.ua писав, що красуня Надя Дорофєєва зізналася у своїх гріхах і чому в черговий раз офігіла від України: "Не раз стикалася..."