Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна влаштувала танці біля пілона у спокусливому вбранні та нарвалася на критику. Відповідне відео вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Сагайдачна – досить рівностороння особистість. Під час війни вона активно займається волонтерством, підтримуючи українців у цей складний період, а також знаходить час для особистих захоплень, таких як танці. Зірка регулярно відвідувала тренування з танців на пілоні і досягла добрих результатів, якими вирішила похвалитися перед фанатами.

Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube
Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube

Так, Анна Сагайдачна поділилася роликом, на якому під заводний трек, показує, чого їй вдалося досягти в новому хобі. Зірка демонструє спочатку образ у рожевих тонах, а потім у чорних. Вона поцікавилася, як шанувальникам подобається більше та швидко отримала від них відповідь. Втім, не всі позитивно оцінили вбрання актриси.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Добре! І ви дуже гарна! А можна одне питання... Чи обов'язково танцювати в такому взутті? Я просто в цьому не розуміюсь і мені цікаво. Це взуття виглядає так пішло, якось знецінюється образ, без нього було б краще", "Красуня вже професійний рівень виконання, низький уклін твоїй майстерності", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Анна Сагайдачна з "Кріпосної" міцно вхопилася за довгий "інструмент" і показала свою працю: "Натерті мозолі".

Також ми писали, Антоніна Хижняк зі "Спіймати Кайдаша" закликала не робити з українців баранів та викрила телеканал СТБ на співпраці з російською актрисою.

Крім того, ми писали, Ліза Василенко із серіалу "Школа" після вибачень перед українцями похвалилася стрункою фігурою в Іспанії: "Приїжджай до нас на Закарпаття".