Дженніфер Лопес і Бен Афлек зовсім недавно нарешті побралися, причому зробили це таємно.

Пара поїхала у медовий місяць до Парижа, після чого вирішила зіграти більш публічне весілля 20 серпня. Проте, пишна урочистість ледь не скасувалась через матір актора.

Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, кадр з відео
Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, кадр з відео

Просто напередодні урочистості мама Бена впала з причалу і поранила собі ногу. Незабаром її доправили до лікарні на машині швидкої допомоги. Джей Ло і Бен супроводжували її і були помічені поряд із шпиталем. Травма виявилася несерйозною – жінці наклали шви.

Мама Бена Аффлека біля лікарні, фото із соцмереж
Мама Бена Аффлека біля лікарні, фото із соцмереж

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Незважаючи на нещасний випадок, пишне свято скасовувати не стали. Ще б пак, адже за чутками, вартість однієї лише підготовки території грандіозного маєтку склала понад 400 тисяч доларів.

Місце весілля Джй Ло та Бена Аффлека, фото із соцмереж
Місце весілля Джй Ло та Бена Аффлека, фото із соцмереж

Гості, що зібралися, вже з вечора 19 серпня на повну силу віддавалися веселостям — палили багаття, каталися на квадроциклах, насолоджувалися СПА-процедурами, запускали феєрверки.

Нагадаємо, що Бен Аффлек став принцесою Діаною під час медового місяця з Джей Ло: "Злякався в Парижі".

Раніше ми повідомляли, що Дженніфер Лопес після таємного весілля з Беном Аффлеком зняла труси і показала, які булки третій чоловік: "Тільки починаю".

Також стало відомо, що перший чоловік Дженніфер Лопес викрив суперзірку, Бен Аффлек не оцінить: "Ми лежали у ліжку".