Популярний білоруський та український телеведучий, зірка "Дизель шоу" Дмитро Танкович потролив росіян, які мріяли влаштувати парад на Хрещатику. Він зазначив, що у них вийшло, але трохи не так, як хотілося і показав кадри на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Дмитро Танкович не дуже часто радує новими особистими знімками, але постійно підтримує зв'язок із шанувальниками, публікуючи важливу інформацію чи піднімаючи українцям настрій кумедними публікаціями.

Дмитро Танкович. Фото: скрін youtube
Дмитро Танкович. Фото: скрін youtube

Так, цього разу він висміяв росіян, які мріяли за "2-3 дні" захопити Київ та влаштувати парад на Хрещатику. Дмитро Танкович показав російську техніку, яку виставили у столиці до Дня Незалежності та пожартував, що мрія любителів путінського режиму здійснилася, але трохи не в тому вигляді, що вони очікували.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Росіяни так хотіли побачити техніку армії Росії на Хрещатику. Нарешті це сталося. Але є нюанси)))", - написав Дмитро Танкович.

Українці приєдналися до гумориста та пожартували, що парад окупантів пішов не за планом.

"Сподіваюся скоро на Хрещатику місця ніде буде ставити їхню техніку", "Ні ну а що. Вони мріяли про парад на Хрещатику, так нехай тепер дивляться і милуються", "Та й то правда. "Парад" Хрещатиком", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару у спокусливому пеньюарі показала, як робить собі добре: "Щоб відчути..."

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, Дмитро Танкович з "Дизель шоу" посміявся з "пророкувань" Олексія Арестовича: "Літо закінчиться..."