Український блогер Олег Машуковський подобається фанатам завдяки епатажному образу, сміливості, прямолінійності та почуттю гумору. Крім творчої діяльності в мережах TikTok та instagram, він ще займається візажем, не лише перевтілює зірок, а й сам не проти поекспериментувати з образами

Кондратенко та Машуковський, фото з Instagram
Кондратенко та Машуковський, фото з Instagram

Як відомо, А нещодавно він знявся у новому кліпи Маші Кондратенко "Ванька-встанька". у кліпі Олег зіграв українського козака. Нова робота сподобалась шанувальникам й пара вирішила продовжити роботу й пішли далі та вирішили заспівати дуетом. Їх навіть назвали "офігенною прою". Проте блогер обурився, чому його засватиали з Машею.

Олег разом з Машею нещодавно опублікували тизер з нового пісні, проте більшості шанувальників він не сподобався.

"Маленький тізер нашої пісні з Маша Кондратенко😍🇺🇦 Як вам? Це хітяра 😍"- написав Олег.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

У коментарях підписники написали:

"Почему никто не говорит что это тупо плагиат?🤔😠🙄🙄🙄🙄"

"То Ванька встанька,то ведмеді балалайки,что за фигня"

"Такий же як ванька встанька"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер із ознаками вагітності соромиться купити тест, а вимагати у Волошина нову сумку - ні: "Я за що маю терпіти?"

Також портал Знай.ua писав, що блогерка Покрещук поряд з трьома темношкірими мачо ледь не захлинулась слиною, мріючи про "заборонене": "1 вранці, 2 в обід..."

Раніше ми писали про те, що блогер Олег Машуковський оголив торс, щоб вразити шанувальників, але вийшло тільки розгнівати: "Жорстко на *бали"