Український музикант-мультиінструменталіст, вокаліст, композитор, лідер гурту ВВ активно Олег Скрипка активно спілкується з шанувальниками у соціальних мережах. Його сторінка в instagram нараховує майже 56 тисяч підписників. На ній він розповідає подробиці свого особистого та творчого життя та підтримує українців

Олег Скрипка, скриншот: Instagram
Олег Скрипка, скриншот: Instagram

Нещодавно співак вже розповідав про свій непростий емоційний стан. Варто зазначити, що зірки, як і решта українців, досить гостро відчули на собі всі жахіття війни. Як відомо, під час ракетного обстрілу Вінниці Олег Скрипка чудом не загинув, його врятували 10 хвилин. Він був саме у тому приміщенні, куди влучила ракета. Після цих трагічних подій вони скасували концерт у Вінниці.

А коли він приїхав у Харків, щоб виступити з благодійним концертом, то побачив наслідки ранкового обстрілу біля залізничного вокзалу.Він навіть засумнівався, чи можна таке відео публікувати в мережі.

Проте ранкові події не завадили виступити співаку перед глядачами, які на нього черкали. А під час виступу він зауважив, що ми живемо у дивному світі. Відповідне фото з таким написом він опублікував у сторіс соціальної мережі:

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Живимо у дивному світі, правда?"

Олег Скрипка, скриншот: Instagram Stories
Олег Скрипка, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, легенда українського року Олег Скрипка з "ВВ" оточив себе красунями та порозмірковував про підтримку: "Вайб Душі".

До слова, Олег Скрипка запишався маленькими українцями, які продають свої малюнки заради рідної країни: "Діти це наше майбутнє".

Раніше ми писали, що Олег Скрипка з "Воплі Відоплясова" відкрив душу українцям: "Стан змінився"