Українська співачка телеведуча та модель, що набула популярності завдяки публікаціям у журналі Playboy, Даша Астаф'єва активно спілкується з підписниками у соціальній мережі. Завдяки своїй волонтерській діяльності та відвертості зірка набула шаленої популярності серед українців, а її сторінка в соціальній мережі вже нараховує 587 тисяч підписників

Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, співачка з початку повномасштабного вторгнення залишилась в Україні дівчина пішла волонтерити, зі сміливістю змінила спідню білизну на кухонний халат.

А нещодавно вона дала поради українцям щодо близькості рід час воєнного стану.

Проте жінка має лишатися у будь-якому віці привабливою, а війна - це не привід перетворитися на стару бабу. Тому відома модель вирішила поділитися секретом краси та молодості.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Вона розмістила два фото у сторіс соціальної мережі. На одному вона в салоні краси показує процедури для догляду за обличчям. А на іншому вона в обтягуючих шортах та топі показує, яке тренує своє тіло. На її думку - це рай для обличчя та тіла. Крім того, регулярні заняття спортом дозволяють швидше подолати стрес.

"Тренувала тіло та витримку. Тренувала м'язи обличчя, зауважу, що це також дуже необхідно жінкам після 35. Відразу здаю рай для фейсліфтингу", - написала Даша.

Даша Астаф'єва, скриншот: Instagram Stories
Даша Астаф'єва, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, ми писали, що Даша Астаф'єва знайшла друге життя, але не за прикладом російських солдатів.