Ось уже кілька місяців телеведучий Іван Ургант перебуває "у творчій відпустці" після того, як відкрито підтримав Україну після початку війни, оголошеної путіним.

Довгий час ходили чутки про еміграцію Урганту до Ізраїлю. Начебто телеведучий розпродає елітну нерухомість у Москві і займається оформленням документів для сім'ї. Шоумен дав зрозуміти, що не збирається їхати з країни, проте на федеральний канал він так і не повернувся, а декорації "Вечірнього Урганту" розібрали та відвезли з телецентру "Останкіно".

Іван Ургант, скріншот: YouTube
Іван Ургант, скріншот: YouTube

Телеведучий, що залишився без роботи, вирішив відновити музичну кар'єру. 2011 року Іван почав складати пісні під ім'ям Гриша Ургант. Артист рідко, але радував шанувальників виступами. І ось через кілька років мовчання Гриша оголосив про сольника в московському клубі "Урбан". Виступ запланований на 14 жовтня. Ціни на квитки цілком прийнятні – від 2 до 10 тисяч рублів.

Не всі колеги Урганта вірять у його успіх як артиста та називають його концерт невдалою спробою реанімувати кар'єру в росії. Зокрема, Івана та його амплуа розкритикував продюсер Дмитро Ашуров.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я думаю, Іван працюватиме в росії зараз так, ніби нічого не сталося. Тому він і вирішив повернутися до своєї музичної творчості, згадав про свого сценічного персонажа Гриша Урганта. Він хоче по-новому підкорити столицю, я б так сказав. Якщо проводити аналогію з Реввою, то в нього з Артуром Пірожковим, звичайно, вдалі все пішло.

Олександр Ревва, Артур Пірожков, instagram.com/arthurpirozhkov/
Олександр Ревва, Артур Пірожков, instagram.com/arthurpirozhkov/

А ось Йосип Пригожин підтримав ініціативу заспівалого телеведучого. Чоловік співачки Валерії вірить, що Ургант – талановитий артист і може проявити себе не лише як телеведучий.

Нагадаємо, що зрозумів, що відбувається і до чого йде : Іван Ургант взяв сім'ю і залишив територію росії.

Також стало відомо, що чоловік Валерії Йосип Пригожин звинуватив Лайму Вайкуле у війні та назвав свинством вихід із прапором України.