Колега Наді Дорофєєвої, знаменитий український виконавець Артем Пивоваров оголив торс і подарував шанувальницям порцію гострих відчуттів. Відповідний ролик артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артем Пивоваров має багатотисячну армію шанувальників, які обожнюють його творчість та уважно стежать за життям артиста. Він, у свою чергу, активно веде сторінку в соцмережі, використовуючи її для спілкування з шанувальниками. Музикант регулярно радує новими фото та відео, показуючи як моменти з особистого життя, так і з виступів.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Артем Пивоваров показав уривок із нещодавнього виступу у Польщі. Виконавець зняв з себе одяг, оголивши торс і влаштував справжній розрив, голосно граючи на барабанній установці. Видно, що він віддається сцені та шанувальникам на повну, а публіка у свою чергу аплодувала.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Кайф", "Дякую Вам за емоції! Дякую за драйв та сльози. Ви робите надзвичайну роботу! Ваше виконання та Ваші пісні неймовірні! Ви – це талант!", - написали шанувальниці в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Артем Пивоваров розвіяв наукові факти про людство і поділився своїм баченням: "На 80% із кохання".

Також наш портал інформував, Сергій Бабкін переклав на українську один зі своїх найкращих хітів: "Є візитною карткою групи 5'Nizza".

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва засоромилася питання про Михайла Кацуріна, швидко забувши про Дантеса: "Чекав коханий?"