Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом. За його акаунтом у Instagram стежить близько 150 тисяч людей.

Павло Зібров виступив для українських захисників на благодійному концерті. Такі заходи вже стали справжньою традицією у воєнний час, і артист не відстає – радує бійців своєю увагою та талантом.

Скріншот з Instagram, Павло Зібров
Скріншот з Instagram, Павло Зібров

Співак виконав для них свої легендарні пісні українською мовою "Хрещатик", "Я так хочу додому" та інші. У залі зібралося чимало військових, усі вони аплодували і були раді бачити Зіброва.

Потім він виступив із теплою промовою і подякував бійцям за вірну службу.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"У вас в очах є віра колосальна. Вона передається нам, жителям України. Дякую за мужність, світлість і правду. За те, що відстоюєте і Україну, і весь світ цивілізований. Низький вам уклін", - сказав Зібров.

Шанувальники оцінили допомогу, яку надає Зібров хлопцям. А він у відповідь пообіцяв, що після перемоги обов'язково відіграє концерти у величезних залах.

Коментарі - instagram.com/pavlo_zibrov/
Коментарі - instagram.com/pavlo_zibrov/

Коментарі - instagram.com/pavlo_zibrov/
Коментарі - instagram.com/pavlo_zibrov/

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров затьмарив самого Фредді Мерк'юрі та підкорив серце Олі Цибульської: "Наша зірка"

Як повідомляв Знай.ua, Таїсію Повалій відправили до Північної Кореї за танці у Кремлі, Зібров все вирішив: "Вона відірвана"

Також портал Знай.ua писав, що Павло Зібров струснув старовиною з Гаріком Корогодським: "Ні слова про алкоголь"