Відома українська артистка та травесті-діва Монро запам'яталася шанувальникам завдяки своїм епатажним образам, прямолінійності та неймовірній харизмі. У Instagram за її творчим та особистим життям стежить понад 80 тисяч людей.

Після того, як український боксер Олександр Усик переміг британця Ентоні Джошуа на рингу, відвоювавши усі свої чемпіонські пояси, до нього було прикуто багато уваги. Зірки та прості українці вітали спортсмена з такою подією, але Монро знайшла привід, щоб пригадати його "грішки".

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Монро зробила репост посту українського артиста Івана Ганзери, який не дуже втішно відгукнувся про боексера, назвавши його жінкою, яка "бл*дувала", а потім повернулася в сім'ю і її прийняли.

Травесті-діва заявила, що Усик після того, що відбувається, навіть може спробувати прийти до влади, щоб просувати свої християнські цінності та погляди.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Монро
Скріншот з Insta Stories, Монро

Також артистка не полінувалась і знайшла доказ того, що Олександр є не таким вже й затятим патріотом. Раніше він неоднозначно висловлювався про анексію Криму, називавши його "Божим". Тобто не вважав його українським.

А на початку війни він навіть звертався до путіна із закликами зупинити війну та сісти за стіл переговорів. Усик досить м'яко відгукнувся про диктатора, без властивої українцям ненависті та люті.

Скріншот з Insta Stories, Монро
Скріншот з Insta Stories, Монро

Раніше ми писали про те, що Олександр Усик переміг Ентоні Джошуа, захистивши абсолютний статус чемпіона: попереду Тайсон Фьюрі.

Як повідомляв Знай.ua, травесті-діва Монро розповіла, якою порожньою та неживою стала Одеса - "маму" не впізнати: "У листопаді людей було більше"

Також портал Знай.ua писав, що Монро припустила, навіщо Олена Зеленська влаштувала фотосесію посеред війни: "Ось така х****, діти!"