Юрій Горбунов – відомий український телеведучий, гуморист, продюсер та актор, а також чоловік Катерини Осадчої та батько прекрасних дітей.

Нещодавно чоловік ділився спільними знімками з багатьма зірками вітчизняного шоу-бізнесу. А тепер він поділився фотографією, на якій постав із скандальною особистістю - з Олексієм Арестовичем. Він відомий завдяки прогнозам, у ході яких активна фаза війни мала б закінчитися протягом 2-3 тижнів.

Юрій Горбунов. Фото: скриншот Instagram
Юрій Горбунов. Фото: скриншот Instagram

"Отримав дозу заспокійливого від Олексія! Тепер набагато легше на душі!", - пише Юрій Горбунов у публікації.

Однак користувачі не оцінили публікацію і заявили, що краще б актор не виставляв такі фотографії з такими особами в публічний простір.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

А потім Юрій Горбунов "закрив рота" всім зіркам шоу-бізнесу, хто встиг оскандалитися протягом кількох годин за допомогою флешмобу з неправильною демонстрацією українського тризубу.

"От цікаво, ті, що хотіли нас підбити на те неподобство, вони хотіли у свята принизити зміст і силу нашого тризубця?", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Юрій Горбунов ніжно обійняв синочка і похвалився досягненнями, не забув і про кохану: "Наше солодке яблучко"

Як повідомляв "Знай.uа", Дорофєєва, Астаф'єва, Alyona Alyona та інші зірки зганьбилися через непристойний жест: "Два в парадний, один у шоколадний?"

Знай.ua писав, Юрій Горбунов "зустрів" пенсіонерку, що проговорилася про танки в Криму: "Солдати їдуть звідти"