Дружина відомого музичного продюсера Юрія Нікітіна з початку військових дій намагається всіляко підтримувати український народ, ділячись цінними порадами.

Ольга Горбачова на своїй сторінці в instagram розповіла, що найкраще для захисників України. Вона звернула увагу на те, що раніше люди мало що знали і їм залишалося лише одне - віра та молитва.

Ольга Горбачова, фото з Instagram
Ольга Горбачова, фото з Instagram

Чим менше ми знаємо, тим скоріше адаптуємось. Так вижили наші бабусі й дідусі під час війни. Вони мали тільки віру, а не критику влади чи паніку і страхи щодо військових, - впевнена Горбачова.

Найкраща підтримка для військових, за словами Ольги, це спокій. "Коли наша тривога не фонить на них. І не передає в їхнє поле низькі міфи. Бо це дуже заважає залишатись героями.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Ольга Горбачова. Фото: скриншот Instagram
Ольга Горбачова. Фото: скриншот Instagram

Жінка також порадила доєднуватися до молитовної групи, яку вона веде у телеграм-каналі, відомо, що спільна молитва має більшу силу. Вона закликала пам'ятати про найвищу владу та впевнена, що саме молитва може допомогти українським воїнам перемогти ворога.

Нагадаємо, ми писали, що дружина Юрія Нікітіна поставила "діагноз" усім українцям, але знайшла метод лікування.

Як повідомляв "Знай.ua" Ольга Горбачова впевнена, звинувачувати росію - не вихід, потрібно шукати інший "ключ" до перемоги.

Також "Знай.ua" інформував, Ольга Горбачова заявила, що росіяни хочуть вкрасти історію православ'я Київської Русі та очорнюють святих.