Відома українська співачка, акторка та колишня солістка поп-групи Real O. Світлана Тарабарова має значну аудиторію в соцмережі Instagram та регулярно розміщує свіжі пости. На рудоволосу красуню підписано понад 580 тисяч людей.

Світлана Тарабарова з нагоди важливої ​​дати для всіх українців, 31-ї річниці незалежності країни, вирішила влаштувати невеликий концерт, який зможуть послухати всі її шанувальники. 24 серпня, о 19:00 співачка вийде у прямий ефір у Instagram та виконає парочку пісень.

Скріншот із Instagram, Світлана Тарабарова
Скріншот із Instagram, Світлана Тарабарова

"Запрошую на концерт світлої сторони музики. Проведемо разом День Незалежності, бо ми хто? Ми - українці", - сказала Тарабарова на відео.

Також артистка сподівається, що цей важливий день, який обіцяє бути досить непростим через погрози з боку окупантів, ще більше наблизить перемогу України.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Фанати оцінили таку чудову ініціативу і від душі подякували Світлані Тарабаровій. Примітно, що окрім неї, подібний концерт із зірок ніхто не запланував на цей день, але будуть й інші заходи у рамках безпеки.

Раніше ми писали про те, що Світлана Тарабарова довела, що здатна зачарувати голосом не лише людей, а й комах: "Не завадила заспівати"

Як повідомляв Знай.ua, Світлана Тарабарова усамітнилася від чужих очей у садку і показала соковиті абрикоски: "Диво природи"

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Тарабарова поринула у безтурботне дитинство зі своїми малюками та вдосталь насміялася: "Завжди на одній хвилі"