Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору вирішив порадувати шанувальників новим лайфхаком, присвяченим безпеці дітей. Відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора обожнює піднімати настрій українцям у цей непростий час, коли на рахунку кожен позитивний момент. Гуморист знімає як ролики особистого виробництва, так і ділиться жартами, знайденими у всесвітньому павутинні. Цього разу він вигадав новий, трохи несподіваний і курйозний лайфхак, який, можливо, оцінять батьки.

Дядя Жора. Фото: скриншот Instagram
Дядя Жора. Фото: скриншот Instagram

"Сьогодні я розповім, як зробити розетки безпечними для дітей. У цьому нам допоможе дитяча пюрешка. Нам знадобиться ось ця кришечка. Вставляємо в розетку і проблему вирішено", - сказав гуморист.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Насправді цей спосіб навряд чи вирішує проблему, втім, і Дядя Жора гуморист, а не експерт з таких завдань. Викликати посмішки, як мінімум через безглуздість лайфхаку, йому точно вдалося.

Раніше портал Знай повідомляв, Дядя Жора вирішив проблему пролитих крапель від чайного пакетика, а потім отримав "ляпас" від українців: "Встиг скотитися".

Також наш портал інформував, дочка Юрія Ткача з "Кварталу 95" зворушила шанувальників сильним виконанням пісні про загиблих героїв: "Українські діти просто подорослішали за мить".

Крім того, наш портал інформував Юрій Великий з "Кварталу 95" в образі відомого мовознавця Олександра Авраменка і пояснив, що означає "тягнути кота за яйця".