Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Анна Трінчер презентувала нову роботу спільно з рідною мамою та бабусею, які вперше з'явилися так відкрито у медіапросторі. Артистка раніше зізнавалася, що пісню "Рідна мати моя" любить з дитинства, тож уже в свідомому віці вирішила зробити кавер на неї.

Анна Трінчер із сім'єю, скріншот з відео
Анна Трінчер із сім'єю, скріншот з відео

Артистка підкреслила, що мама з бабусею відіграють важливу роль у її житті, а ще вони підтримували її на творчому шляху та в прагненні бути ближче до сцени.

"Я дивлюсь в очі моєї ба і бачу там безмежну любов і прийняття, дивлюся в очі мами і бачу там повне розуміння, мудрість і віру- заради цього вартує жити! І якою б сильною і незалежною я не була - для мами я назавжди маленька доня)", - зворушливо написала Трінчер.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Зірка зняла у кліпі рідних людей, заздалегідь їх підготувавши. Картинка вийшла дуже ніжною, Анна навіть пустила сльозу на деяких кадрах.

Раніше ми писали про те, що наречений Анни Трінчер Волошин позбавив красуню великих грошей на "дурній" суперечці: "Просрав..."

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер із серіалу "Школа" показала, на що здатна її бабуся на восьмому десятку: дасть фору молодим

Також портал Знай.ua писав, що у Анни Трінчер та Волошина "проблеми" в раю - посварилися на рівному місці і винесли все на публіку: "Я тобі не мама"