Українська журналістка Яніна Соколова, яка поборола рак, зараз активно займається розвитком свого Youtube проекту та записує інтерв'ю з різними відомими особистостями. У соцмережі Instagram за нею стежить понад 130 тисяч людей.

Яніна Соколова до Дня Незалежності України, щорічно відзначається 24 серпня, показала, як майстри відтворили вишиванку відомого, радикального лідера націоналістичного руху Степана Бандери.

Скріншот із Instagram, Яніна Соколова
Скріншот із Instagram, Яніна Соколова

Більше того, журналістка навіть приміряла розкішну вишиванку та вирішила її продати, щоб допомогти військовим та купити для них реанімобіль. Дівчина поділилася, що цей елемент українського образу намагалися відшити багато років, але вдалося зробити це лише під час війни.

"Сорочку, що на мені, створено з українського льону. На ній машинною вишивкою відтворено орнаменти з вишиванки Степана Бандери. Техніки: коса лиштва та хрестик двома відтінками сірого", - повідомила Яніна.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Також Соколова надала фото Бандери, де він виглядає як справжній козак - у шароварах, чоботях, зі зброєю в руках і в тій самій вишиванці, яку вдалося відтворити умілим фахівцям.

"Вишиванка - духовна броня українців.Тепер ми маємо можливість за допомогою цього проекту захистити поранених хлопів і дівчат, давши їм шанс на життя", - зазначила дівчина.

Раніше ми писали про те, що Tayanna готова "вказати" шлях кожному українцю, який загруз у власних страхах через війну: "Залишилися сам на сам"

Як повідомляв Знай.ua, журналістка Яніна Соколова пояснила, що не так з Юрієм Дудем: "Латентний імперіаліст"

Також портал Знай.ua писав, що Артем Пивоваров готовий "продати" статуетку від премії "YUNA", щоб урятувати життя бійцям: "Продовжуємо робити добру справу"