Зірки "Дизель шоу" Єгор Крутоголов та Юля Мотрук, обнявшись, звернулися до українців із радісною новиною. Відповідне відеозвернення артисти опублікували на своїх сторінках у соціальній мережі instagram.

Єгор Крутоголов з першого дня повномасштабної війни перекваліфікувався на волонтера та активно допомагає воїнам ЗСУ на фронді. Через активні бойові дії на території країни його дітище "Дизель шоу" призупинило роботу, як і інші гумористичні проєкти, але артист виступив із несподіваною заявою.

Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube
Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube

Єгор Крутоголов з'явився в кадрі, обійнявшись з Юлею Мотрук, яка також є членом команди "Дизель шоу". Артисти звернулися до шанувальників із радісною новиною – команда відновлює концертну діяльність. Нові виступи, як зазначили гумористи, організовуються задля підтримки ЗСУ.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Улюблена команда "Дизель Шоу" знову разом! Упевнена, ви скучили так сильно, як і я. Тому не проґавте яскравої гумористичної зустрічі з важливою метою. Ми допомагаємо українським захисникам. Рівно через тиждень розпочинаємо нові концерти зі свіжими та актуальними номерами", - йдеться у повідомленні.

Раніше портал Знай повідомляв, Яна Глущенко з "Дизель шоу" розповіла, як переживає розлуку із чоловіком, якого не бачила майже пів року: "Істеричний смуток".

Також наш портал інформував, Єгор Крутоголов із "Дизель шоу" зізнався, чому не міг відвідати Миколаїв з початку війни: боявся, але не обстрілів.

Крім того, ми писали, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" стала офісною богинею, натягнувши на себе все червоне: "Малість вмучена".