Дружина та блогерка переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина активно розвиває власну сторінку у соціальній мережі instagram. Вона ділиться з підписниками подробицями особистого життя зі співаком, її сторінка вже нараховує майже 38 тисяч підписників

Іванна Сасанчина, скриншот: Instagram Stories
Іванна Сасанчина, скриншот: Instagram Stories

З народженням маленької донечки Лізи життя молодого подружжя змінилося. Дитина потребує багато уваги, проте Іванна особливо не скаржиться на життя, а навіть встигає підробляти, поки чоловік пише пісні. Дівчина запропонувала підписницям власні майстер-класи.

Нещодавно вона опублікувала відео, на якому вона показала, як у ванній сама себе гладить щіткою з довгою ручкою. Потім вона встигає трохи розім'яти м'язи - зробити невеличку розминку. Не забуває блогерка й про красу. Іванна встигла очистити обличчя та накласти маску.

"Одна година мого дня, в цьому відео! Мені цікаво чи ПОДОБАЮТЬСя вам такі відео? Якщо так, тоді пишіть в коментарях😌! ЦЬОМ"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У коментарях підписники написали:

"Умнічка.Все встигаєш.Продовжуй в тому ритмі👏🔥"

"Так, дуже подобаються😍"

"Привіт якими засобами користуєшся для волосся?бачу воно в тебе супер"

Нагадаємо, отримав ляпаса, були інші дівчата: переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин розсекретив подробиці сімейного життя.

До слова, "Блокадний Маріуполь": переможець "Голос Країни" Роман Сасанчин показав, як роздають їжу в бомбосховищах.

Раніше ми писали, що 20-річний переможець "Голос країни" Роман Сасанчин розлучився з дружиною через 4 місяці: "Більше не..."