Відома українська виконавиця та фіналістка шостого сезону вокального шоу "X-фактор" Аліна Паш, крім іншого, є ще й активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 90 тисяч людей.

Багато тварин під час війни залишилися без любові, даху над головою і тепла. Деякі господарі безжально кинули цих безневинних істот на вулиці або замкнули вдома, а самі втекли з країни, боячись обстрілів. Аліна Паш, як і інші зірки, дуже стурбована долею малюків, тож завжди викликається їм допомогти.

Скріншот із Instagram, Аліна Паш
Скріншот із Instagram, Аліна Паш

Артистка разом із організацією UAnimals відкрила збір до 31 серпня, щоб сплатити лікування та реабілітацію тварин, евакуйованих із Херсона. У планах зібрати 50 тисяч гривень. Зірка впевнена, що ця сума врятує багато тварин.

"Друзі, впевнена, що Ви, як і Я, любите тварин 🐶І зараз вони дуже потребують нашої допомоги 🙏🏼" - написала Аліна Паш.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Щоб довести свою любов до пухнастиків, співачка розмістила декілька зворушливих знімком з ними. На одному з кадрів Аліна смішно висунула язика, взявши приклад із величезного пса. І справді, в очах Паш можна побачити безкорисливі почуття до цих маленьких істот.

Раніше ми писали про те, що Alina Pash поїде виступати на фестиваль із росіянами, але обіцяє присоромити їх

Як повідомляв Знай.ua, Аліна Паш показала страшну картину - дитячу люльку, готову до "прощального" спалення: "Відчуваємо біль один одного"

Також портал Знай.ua писав, що Аліна Паш захотіла стати киянкою, проживши там близько 10 років і поїхавши до Карпат: "Я вже?"