Український співак Віталій Козловський порадував шанувальників несподіваним анонсом та оригінальним фото, яке опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Віталій Козловський із перших днів війни всебічно підтримує українців у цей складний період, зокрема робить це за допомогою своєї творчості, виступаючи для простих українців та воїнів ЗСУ.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

Так цього разу Віталій Козловський порадував українців несподіваним анонсом нової пісні. Свою новину він супроводжував незвичайним фото, на якому знесилено лежить на лавці з неймовірним видом на природу.

"Вір, Ми подолаємо цю темряву разом
Я зігріватиму тебе своїм теплом
У вільнім небі над полями.
Знай, моя голубко, хай ця смута за вікном
Від ворогів вкриватиму своїм крилом
Тримай за руку, віра з нами", - поділився рядками нового треку Віталій Козловський.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Співак зазначив, що презентацію нової пісні заплановано вже на осінь, тому шанувальникам не доведеться дуже багато чекати.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, колишня Козловського Раміна закликала українок змиритися з тим, що доведеться брати участь у війні: "Відсидітися не вийде".

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".