Знаменитий український виконавець, лідер колективу "Бумбокс" Андрій Хливнюк показав, як минає звичайний день підрозділу, в якому він служить. Відео артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Андрій Хливнюк один із тих медійних особистостей, які з перших днів повномасштабного російського вторгнення без роздумів пішли захищати рідну країну від окупантів. Вже пів року музикант віддано воює разом з іншими захисниками, але не забуває і про шанувальників, тому регулярно радує їх новими кадрами на своїй сторінці у соцмережі.

Андрій Хливнюк. Фото: скрін youtube
Андрій Хливнюк. Фото: скрін youtube

На цей раз Андрій Хливнюк зняв короткий ролик, на якому показав звичайний день із життя свого підрозділу. Музикант показав, що воїни спочатку готуються, а згодом виїжджають на завдання. Вони працюють по окупантах дистанційно за допомогою безпілотника. На відео артист показав, що влучності його товаришам зі зброї не позичати.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

До речі, українці захопилися бійцями та зокрема музикантом, який разом із ними "перемелює" ворога.

"Шалено прекрасні чоловіки", "Гарно так", "Бий руссю, щоб помираючи хрюкали", "Дякую Вам за те, що в нас щоранку встає сонце, і щовечора світять зірки, дякую Вам за збереження долі та життя! Слава Вам, нашим ГЕРОЯМ, Слава Україні", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, лідер "Бумбоксу" Хливнюк знайшов у своїй пісні "Вахтерам" прогноз про Крим: "Нове життя".

Також наш портал інформував, Оля Полякова спалила свій кокошник, розпрощавшись із минулим, та прокляла окупантів: "Йому не місце тут, в Україні".

Крім того, ми писали, Наталя Могилевська показала, як Усік пустив скупу сльозу після солодкої перемоги та привітала чемпіона: "Пишаюся".