Ріанна хоче, щоб шанувальники грали в угадайку з її останнім запуском Fenty Beauty.

34-річна магнатка макіяжу поєднується з арт-колективом MSCHF для створення палетки обмеженого випуску (25 доларів), наповненої "шістьма пакетиками, у кожному з яких знаходиться або кетчуп, або блиск для губ".

Шанувальники розділилися з приводу нового випуску та звернулися до розділу коментарів пост оголошення Fenty Beauty в Instagram, щоб висловитись.

"Вибачте, але хто хоче витратити 25 доларів, щоб зрештою отримати пакети з кетчупом, - написав один, а інший пожартував: "Ріанна все ще в декретній відпустці... хто підписав?"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Третього запитали: "Чи можна повторно запечатати пакети, якщо вони є глянсовими? У мене так багато питань".

І мало хто, здавалося, був радий отримати більше макіяжу (і/або приправ) перед довгоочікуваним дев'ятим альбомом Ріанни, а фанат жартував: "Буквально все, окрім музики".

Інші коментатори були приємнішими, назвавши колаб "таким крутим", "стриманим вогнем" і "милим".

Ріанна
Ріанна

MSCHF раніше працював з Lil Nas X над його скандальним "Взуттям Сатани", зробленим з "однієї краплі людської крові", що призвело до судового позову Nike у 2021 році серед інших зухвалих проектів.

Нагадаємо, що 34-річна Ріанна народила первістка від коханого репера.

Раніше ми повідомляли, що статуя вагітної Ріанни затьмарила Арістотеля у легендарному музеї.