Ольга Фреймут, відома в Україні виключно телепередачею "Ревізор", якось розбила Сергію Притулі серце.

Все через те, що вона обрала кар'єру та пішла на "1+1", тоді як він планував із нею багато справ на "Новому каналі". Вона часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 650 тисяч людей.

Ольга Фреймут, фото: Instagram
Ольга Фреймут, фото: Instagram

Вона, як і багато інших зірок українського шоу-бізнесу, приєдналася до привітань із Днем Незалежності нашої країни.

"Сильним дається важка доля. Ми – непокорена, нероздільна, єдина та велична нація. Ми дивуємо та надихаємо. У нас, в українців, щасливе майбутнє", - пише Ольга Фреймут.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Про майбутнє рашистів вона нічого не написала, лише про минуле – воно в них ганебне. Ольга втрачає себе без України, але, за її словами, перемога вже поряд.

Сергій Притула та Оля Фреймут, скріншот: Youtube
Сергій Притула та Оля Фреймут, скріншот: Youtube

"Вірю в допомогу Господа, вірю в ЗСУ, вірю в людей України!", "Боримося і поборемо, тому що віра наша і любов до рідної землі та волі незламні", "Ми прекрасні, тому що духові і з правдою", "Дякую за цей пост, Оля. Особливо перші рядки у саме серце", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, на Ірину Федишин напала Ольга Фреймут, під час концерту отримала по голові: "Хтось на спину і гризе"

Як повідомляв "Знай.uа", Ольга Фреймут згадала сусідів, друзів, молившись за них, і за тата: "Все було спокійно..."

Знай.uа писав, Оля Фреймут розбила серце Сергію Притулі, але вибачилася лише через 5 років: "Ти змінила мені"