Шанувальники переконані, що нова дівчина зірки "Барселони" Жерара Піке Клара Чіа Марті насміхалася з його колишньої партнерки Шакіри, танцюючи під її пісню.

У Instagram з'явилося відео, в якому стверджується, що 23-річна Чіа танцює у спідній білизні під один із останніх хітів Шакіри.

Відео було переглянуто 55 000 передплатників у Instagram, але з тих пір пост був вилучений.

Клара Чіа Марті танцює під трек Шакіри, кадр з відео
Клара Чіа Марті танцює під трек Шакіри, кадр з відео

Неясно, чи була пісня, яка грає на задньому плані - Te Felicito Шакіри та Рау Алехандро - дубльована поверх відео.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

35-річний Піке та 45-річна поп-зірка Шакіра розстались у червні після 12 років стосунків, і у пари народилося двоє дітей Мілан, 9 років, та Сашко, 7 років.

Але восьмиразовий чемпіон Ла Ліги, мабуть, швидко відійшов після того, як невдовзі після цього його зловили за поцілунками зі своєю новою дівчиною.

А співачка, відома такими хітами, як "Hips Don't Lie", як повідомляється, була розлючена, коли Піке порушив свою обіцянку зберігати в секреті свої нові відносини протягом року.

The Sun ексклюзивно повідомило, що Піке таємно зустрічався з Чіа до того, як було оголошено про розрив.

Студентка зі зв'язків із громадськістю молодша за футболіста на 12 років і нібито познайомилася з ним під час роботи над заходами у його продюсерській компанії "Космос".

Джерело, близьке до Чіа, сказало: "Жерар і Клара зустрічаються вже кілька місяців. Вона студентка, яка також працює на нього в його офісі, організовуючи заходи".

Шакіра і Піке
Шакіра і Піке

Нагадаємо, що ветеран "Барселони" Жерар Піке проміняв Шакіру на 23-річну студентку: таємне стало явним.

Раніше ми повідомляли, що Жерар Піке вимагав у Шакіри квитки першого класу до Америки та 400 тисяч євро в обмін на дітей.