Надя Дорофєєва поділилася новою композицією під назвою "Крапають", другу із серії українських пісень.

Дівчина написала невеликий текст до прем'єри, в якому заявила, що зараз, за ​​повномасштабної війни, щодня наші життя набувають інших смислів і кольорів.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Наше "до" було розфарбоване яскравими фарбами, але війна все стерла. І ми немов застрягли в одному з чорно-білих сюжетів. Де кожен кадр — страшніший за попередній", - пише Надя Дорофєєва.

Тим не менш, у ній залишається віра в те, що українська нація – непереможна, розмріявшись, що згодом усі знайдуть сили, щоб рухатися далі та наповнювати життя дедалі яскравішими фарбами.

Текст пісні був написаний Jerry Heil та Іваном Клименком. Дорофєєва подякувала їм і зазначила, що їм вдалося відчути її душу.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Щоб усі треки були, як цей трек", "Яка гарна пісня та кліп. Ми в захваті і дуже пишаємося тобою", "Ти звучиш українською ще краще", "Ця пісня така неймовірна, я з великим нетерпінням чекала на неї", "Це так душевно... просто чарівно. Як завжди на висоті!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Володимир Дантес згадав найкращі роки в Харкові і перше кохання: "Краще місто"

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва після скандалу забула жест "два в парадний, один у шоколадний": "Що було..."

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва мріє "залишити слід" у кожному місті України після перемоги: "Вірю, скоро співатимемо разом"