Відома акторка активно веде свій блог та підтримує благодійністю тих українців, які постраждали внаслідок військових дій. Вона спілкується зі своїми підписниками, в соціальній мережі за її акаунтом стежать 707 тисяч осіб

Анна Кошмал, скріншот відео
Анна Кошмал, скріншот відео

Анна залишилась в Києві під час війни. Українська акторка стала знаменитою завдяки участі у серіалі "Свати", попри те, що його режисер та продюсер українці, в ньому знімались переважно російські актори. І з початку повномасштабного вторгнення в Україну, вони не підтримали українську колегу. Після того Анна сказала, що не спілкується з ними.

А нещодавно акторка розкрила секрет виховання сина Михайла. Це було не її особисте рішення, а спільне з чоловіком. І як вона переконалась, воно було вірним, адже 6 місяців війни розвіяли ілюзії.

"Коли Мишко народився, ми з чоловіком вирішили, що його першою і єдиною мовою вдома буде українська. Напевно, це було перше моє свідоме рішення у такому юному віці і таке важливе. Повномасштабне вторгнення на нашу землю нас розбудило та навіки знищило отруйні ілюзії. 6 місяців." - написала Анна.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

також Акторка розповіла, що проаналізувала своє минуле, свій шлях. Багато що стало на свої місця. Вона радіє з того, що завжди йшла за покликом внутрішнього голосу.

Нагадаємо, що зірка "Сватів" Анна Кошмал опинилася під крапельницею та показала фото з лікарняної палати.

ДО слова, Анна Кошмал із "Сватів" розім'яла тіло із зіркою "Кріпосної" Тарасом Цимбалюком

Раніше ми писали, що Анна Кошмал про продовження зйомок в росії серіалу "Свати".