Коли доходить до дружини Ніколи Пельтц, Бруклін Бекхем буквально носить своє серце на руці.

Син Девіда та Вікторії Бекхем одружився з спадкоємицею Палм-Біч під час екстравагантної церемонії 9 квітня 2022 року, і його любов до дружини відзначена всюди.

Шеф-кухар-початківець розповів, що колосальні 70 з його 100 татуювань присвячені його нареченій, дизайн яких варіюється від її імені та чоток її матері до буквального любовного листа на його спині.

Бруклін Бекхем і його наречена
Бруклін Бекхем і його наречена

Хоча більшість цих татуювань ще не розкрито, Бекхем та його наречена дали шанувальникам можливість поглянути на деякі з них у соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нижче розглянемо велику колекцію тату Бекхема на тему Пельц.

"Одружений"

На тлі повідомлення ЗМІ про ворожнечу між Пельтц та Вікторією Бекхем Бруклін написав на руці своє сімейне становище, а в Instagram він повідомив, що в серпні 2022 року він здивував свою кохану словом "одружений".

Сторіз Брукліна Бекхема
Сторіз Брукліна Бекхема

Весільні клятви

Деякі пари можуть роздрукувати свої весільні клятви та вставити їх у рамку, але Бекхем підняв це на новий рівень, нанісши їх на руку.

Частина клятв говорила: "Дозволь мені почати з того, що слова не можуть навіть описати мою любов до тебе, просто дивлячись на тебе, я бачу своє майбутнє, і це схоже на сон. Ти мій світ, і я продовжую закохуватися в тебе з кожним вдень все більше” .

Сторіз Брукліна Бекхема
Сторіз Брукліна Бекхема

Любовний лист та очі

Під час заручин у 2020 році Бекхем зробив татуювання очей своєї нареченої на потилиці, а пізніше набив милу записку, яку вона написала йому на початку 2021 року.

Довге останнє татуювання, зокрема, говорить: "Мій вічний хлопчик. Читай це щоразу, коли відчуєш тривогу. Я хочу, щоб ти знав, як сильно ти любимо. У тебе найдобріше серце, яке я коли-небудь зустрічала, і я сподіваюся, що не проживу й дня без твого кохання".

Щодо чисел між ними, то це географічні координати лондонської лікарні Портленд, де 4 березня 1999 року народився Бекхем.

Триб'ють татуювання на лівій руці

Більшість хлопців носять обручку, щоб показати своє сімейне становище. Бекхем не лише носить прикрасу, а й перший ініціал своєї дружини на безіменному пальці разом із серцем.

У грудні 2021 року шеф-кухар-початківець також зробив татуювання зі словом "улюблена" на вказівному пальці своїм тату-майстром доктором Ву, але його данина поваги лівій руці на цьому не закінчується.

У верхній частині його руки написано "Нікола Енн Пельтц" трохи вище слова "маленька" і під блоком тексту, який частково читається як "Кохання всього мого життя" та "Мій захисник".

Сторіз Брукліна Бекхема
Сторіз Брукліна Бекхема

У Бекхема на шиї простим шрифтом витатуйовано ім'я його дружини, а над ним слова "моя маленька".

У липні 2022 року гордий чоловік написав прізвище своєї дружини на грудях, а між існуючими амурами він зробив татуювання "Пельтц" величезними літерами на честь подібних ангельських татуювань свого батька.

Сторіз Брукліна Бекхема
Сторіз Брукліна Бекхема

Актриса "Трансформерів" втратила свою улюблену бабусю Джину в 2020 році - в ніч перед 25-річчям Пельтц - і її милий майбутній чоловік зробив татуювання, присвячене особливій жінці в житті його нареченої, як зворушливий подарунок на день народження.

Через два роки Пельтц отримала ще один сюрприз на день народження, коли її чоловік показав друге татуювання, присвячене Джині: слова молитви, яка була дорога її бабусі.

Люблячий чоловік не залишив осторонь своєї тещі, коли справа доходить до боді-арту. На серії фотографій в Instagram, зроблених у серпні 2022 року, фанати можуть помітити ланцюжок чоток, намальований навколо його зап'ястя — це відтворення чоток, які належать мамі Пельтц, Клаудії.