Український співак Олександр Ярмак, який відомий під псевдо YARMAK, розповів як непросто було запустити нову пісню, але попри складнощі, пісня вийшла.

На своїй сторінці в Instagram Олександр Ярмак подякував шанувальникам за те, що розповсюджують його пісню "Моя країна". Також він розповів історію створення цієї пісні.

YARMAK. Фото: скриншот Instagram
YARMAK. Фото: скриншот Instagram

Друзі, дуже дякую за поширення відео. У дуже складних умовах все відбувалося. Буквально п'ять днів тому ця пісня за день була написана, за наступний день записана, і дуже дякую всім, хто допоміг запустити це відео. В мене дуже поганий інтернет і зв'язок. Але на День незалежності ми її змогли загрузити з ходу. Тому вона має й певний енергетичний заряд. Ця пісня вийшла ще кращою ніж її минула версія. Коли я писав, було дуже боляче і текли сльози. - зізнався Олександр.

Коментуючи нове відео, Олександр написав, що щасливий жити серед таких прекрасних людей, які приречені на перемогу.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У коментарях шанувальники зізналися, що також просльозилися коли слухали нову композицію Ярмака.

Yarmak. Фото: скриншот Instagram
Yarmak. Фото: скриншот Instagram

"Саня чергова робота до мурашок", "Пісня до сліз та мурашок, Тримайтесь хлопці. Слава Україні", "Неймовірна робота, й ще у таких складних умовах", "Надзвичайни трек, а кліп - то взагалі щось", - написали коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що YARMAK посміявся з пропагандиста Соловйова, який влаштував істерику через його пісні у Криму.

Як повідомляв "Знай.ua" YARMAK дав волю емоціям на передовій та поділився порадою з українцями.

Також "Знай.ua" інформував, YARMAK на передовій познайомився з живими легендами та усвідомив важливість своєї справи.