Український співак Олександр Ярмак, який виступає під сценічним ім'ям YARMAK, показав, як піднімає бойовий дух воїнам на передовий і дав важливу пораду шанувальникам. Відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

YARMAK та Коля Сєрга зараз перебувають на передовій, де піднімають бойовий дух воїнів ЗСУ та періодично діляться кадрами з поїздки. На цей раз зірки також показали, як підтримують захисників. Також YARMAK дав волю емоціям та звернувся до українців із закликом не забувати про війну.

Ярмак. Фото: Instagram
Ярмак. Фото: Instagram

"Повертаєшся в мирні міста і ще деякий час все дисонує, це нормально, що люди відпочивають, посміхаються, радіють моментам, але не забувайте, хто зараз забезпечує цей спокій своїм життям! Чиїсь діти більше ніколи не побачать своїх тат, дружини чоловіків, матері синів, якщо хтось втомився від донатів на ЗСУ, пропоную на тиждень кожного хлопця звозити хоча б здалеку подивитись на пекло, в якому тримаються наші воїни!" - висловився співак.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

YARMAK додав, що навіть не маючи грошей на допомогу армії, кожен українець може зробити приємно захисникам елементарно сказавши "дякую".

"Зустрічаєте військового – не соромтеся подякувати! Давайте постачати живих усім необхідним, а не потім оплакувати мертвих героїв!", - порекомендував артист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Таня Песік дістала туалетний папір, що нагадує росію: "Навіть він..."

Також наш портал інформував, що Наталя Могилевська зізналася, що з нею трапляється, коли думає про Росію: "Справді, не вистачає".

Крім того, ми писали Alyona Alyona показала, який неймовірний подарунок їй зробили земляки в Нідерландах: "Це було супер приємно".