У рф проблеми з особовим складом, на війну "гарматним м'ясом" не хочуть йти, заманюють у ряди військових контрактників різними методами, не гребуючи пропозиціями для дитсадка.

Щоб мами з дитинства знали, що виростивши "гарматне м'ясо", можна буде гарантовано розраховувати на "гробові". Або щоб відправляли своїх чоловіків у чергу за "ладою". Фото з дитячого садка Новосибірська розмістили у телеграм-каналі "Боже, яке к*нчене".

Рекламу служби за контрактом на фронт повісили у дитячому садку міста у новосибірській області.

Оголошення в дитячому садку. Фото: скриншот Telegram
Оголошення в дитячому садку. Фото: скриншот Telegram

За даними української розвідки, з початку липня комплектують танковий батальйон. Зі 160 необхідних осіб "наскребли" лише 30 контрактників. Новобранців не приваблюють навіть обіцянки щедрих щомісячних виплат.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Новаторська "мобілізаційна система" пробуксовує. Навіть у найбідніших та депресивніших російських провінціях катастрофічно не вистачає охочих стати добривом в українських полях. Добровольців не знаходять навіть у глибинці, не кажучи вже про столичні регіони.

Нерівність російських регіонів війна розжарила до межі. Воювати відправили не мешканців ситої столиці, а солдатів зі збіднілої Бурятії та інших регіонів із низьким рівнем життя. Вони ж у лідерах за кількістю загиблих. Та й горезвісні "гробові виплати" у всіх різняться.

Нагадаємо, ми писали, що Василь Вірастюк змусив путіна та Лукашенка співати гімн України з усмішками на обличчі: "Довго тягнули".

Як повідомляв "Знай.ua" не вірять у військовий успіх, тому сподіваються на дипломатію: путін за допомогою "холодної зими" спробує забрати Донбас.

Також "Знай.ua" інформував, що російські окупанти налякані активними ударами від ЗСУ, і вже не радіють цій війні.