Український актор, силач, народний депутат Василь Вірастюк поділився кумедним відео.

Чоловік завжди був, є і буде для нас – справжнім звіром, особливо на початку двохтисячних років, коли він посідав виключно призові місця на чемпіонатах, у яких брали участь спортсмени з усього світу. Вірастюк періодично викладає всяке в Instagram, де за його життям стежать понад 60 тисяч людей.

Василь Вірастюк, фото: Instagram
Василь Вірастюк, фото: Instagram

"Тут ще одне привітання прилетіло. Ну, нарешті щось довго тягли...", - пише Василь Вірастюк у Stories.

На відео присутні і президенти двох країн-агресорів - путін та лукашенко. Вони, як завжди, тримаються за руки. Але цього разу біля прапора України. За задумом Василя, вони капітулювали перед Україною та погодилися на будь-які умови.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Василь Вірастюк, скріншот: Instagram Stories
Василь Вірастюк, скріншот: Instagram Stories

"Дякую за відео! Гумор дуже потрібен у цей важкий час", "Політика - частина нашого життя. Ігнорування політики це страх, лукавство і невігластво. А нам Бог дав духу не боязні, але сили, любові та цнотливості!", - пишуть користувачі у коментарях.

До цього він виставляв спільне відео із українськими військовослужбовцями.

Нагадаємо, Василь Вірастюк змусив ЗСУ, Нацполіцію та СБУ добре попотіти: "Я обожнюю"

Як повідомляв "Знай.uа", Василь Вірастюк "розклеївся", втративши близьку людину прямо перед зустріччю з Зеленським: "Відчуваємо біль"

Знай.uа писав, Василь Вірастюк розповів, де знаходиться його родина і яка шкідлива звичка у нього з'явилася під час війни