Вибуховий документальний фільм Channel 4 «Справжні Віндзори», в якому розповідається про те, яке майбутнє може бути у королівської родини, зробив нові заяви про Меган Маркл та принца Гаррі.

Цю новину оприлюднили на порталі «DailyStar»

Під час третього та останнього епізоду були зроблені заяви про те, як Меган сприйняла своє добровільне вигнання із сім'ї разом із чоловіком принцом Гаррі.

Королівський коментатор Бонні Грір сказала: «У них є жінка, яка була одружена з родиною, чиї предки походять від поневолених африканців, гаразд — вони зірвали джек-пот. Тепер її більше немає в сім'ї, і вона справді злиться на це».

У шоу також стверджувалося, що Меган та Гаррі мають спробувати звернутися до «покоління», якщо вони хочуть мати майбутнє у королівській родині.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Неназваний оповідач пояснив: «Опитування показують, що багато представників королівської сім'ї, до яких найбільше потрібно звертатися, — це ті, хто найбільше симпатизує стороні історії Меган».

Принц Гаррі і Меган Маркл, кадр з відео
Принц Гаррі і Меган Маркл, кадр з відео

І це підтвердила Кеті Ніколл, королівський кореспондент Vanity Fair.

Вона сказала: «Покоління не пов'язане із монархією. Абсолютно важливо, щоб наступне покоління монархії з'єдналося. Якщо цього не зроблять, монархія стане неактуальною».

Об'єднавши дві проблеми разом, було встановлено зв'язок, який припускав, що на принца Вільяма може чекати ще одна важка поїздка, і попереду ще більше драми.

Оповідач заявив: "Сімейна драма не збирається вщухати, не в останню чергу у вигляді майбутніх мемуарів Гаррі".

Книга Гаррі має вийти наприкінці цього року.

Спірний документальний серіал доступний для перегляду потокового сервісу All 4 каналу Channel 4.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Меган Маркл зазнала великого фіаско після скасування Netflix.

Нагадаємо, королівські сварки між принцом Гаррі, Вільямом та Єлизаветою II досягають кипіння.