Багато людей бояться публічних виступів, особливо вперше. І навіть якщо ви любите бути в центрі уваги, вели всі шкільні свята, але потрапляєте на інший рівень, де купа зірок, то, ймовірно, результат заходу може бути не дуже веселим.

Такий випадок стався і з Владом Ямою на світанку його кар'єри. Про це він розповів у конкурсі "Правда/брехня" на шоу "Хто зверху".

Будучи у складі чоловічої команди Сергій Притули, йому довелося битися з учасницею жіночої команди Лесі Нікітюк Славою Камінською.

Сама Слава розповіла історію про те, як її забули в аеропорту. Про це повідомляв Знай.ua.

Слава Камінська, фото: Знай.uа
Слава Камінська, фото: Знай.uа

Популярні новини зараз
"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Історія Влада Ями була менш веселою.

"Чи правда те, що на своєму першому новорічному корпоративі, коли поряд зі мною були українські зірки, на сцені я подавився метафаном (конфетті, прим.ред.) і ледве не помер".

Колишня Едгара Камінського не роздумуючи, сказала, що це правда, адже й у неї таке було. І звісно ж виявилася права.

Оля Полякова наголосила, що на кожному своєму концерті вона боїться наприкінці вдихати, адже стріляє метафан.

"Це був 2003 рік і я стояв в останній лінії балету. Всі стояли з шампанським і бах, я роблю вдих і розумію, що дихати не можу. Я впав, розбив келих і коли кашлянув - метафан випав, але я не дихав де- то півхвилини", - поділився Яма.

Влад Яма, скріншот: Youtube
Влад Яма, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що легенда "Танців із зірками" Влад Яма після хейту показав, як залучається до підтримки України у США.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова після мовного скандалу взялася за солов'їну зірок України: "Витиснути кровосісів".