Відомий український телеведучий, ресторатор, а з недавніх пір ще й воїн ЗСУ Даніель Салем не на жарт стривожив шанувальників, показавши, як лежить на лікарняному ліжку під крапельницею. Що з ним трапилося, ведучий розповів у сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Даніель Салем викликає непідробне захоплення у багатьох українців, адже з перших днів повномасштабної війни вирушив захищати країну від окупантів. Він не лише виїжджає на бойові завдання, а й встигає займатися волонтерством та радувати шанувальників новими кадрами на своїй сторінці у соцмережах.

Даніель Салєм. Фото: скриншот Youtube
Даніель Салєм. Фото: скриншот Youtube

Так, цього разу Даніель Салем показав, як лежить під крапельницею і не на жарт стривожив шанувальників, адже зовсім недавно він розповідав про поранення, а тепер опинився на лікарняному ліжку.

Даніель Салем під крапельницею. Фото: скрін instagram stories
Даніель Салем під крапельницею. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

"Так, по-перше, я дуже вдячний вам усім за те, що писали мені "одужуй швидше". Все ок. Це була алергія. У мене був набряк піднебінного язичка, щось з'їв, але зробили крапельницю і все добре", - сказав Даніель Салем.

Раніше портал Знай повідомляв, Даніель Салем зізнався, заради чого пішов воювати і присоромив Потапа та Івана Дорна за те, що втекли з України.

Також наш портал інформував, що Дантес квапливо виїхав з України після повернення.

Крім того, ми писали, Оля Полякова прочинила завісу зіркового життя і показала те, що не потрапляє в кадр: "Військові будні артиста".