Відома супермодель Хайді Клум підняла температуру в сукні, що обтягує, напередодні нового випуску America's Got Talent.

Дану публікацію Хайді Клум оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

49-річна голлівудська зірка мало що залишила уяві, коли одягла чорну сукню в підлогу, яка ідеально облягала її вигини та демонструвала її вбивче декольте через глибокий виріз, що ледве скріплений зав'язками.

Її чудове плаття мало розріз до стегна, що демонструє її нескінченні ноги, і безліч ненадійно розташованих ланцюжків коштовностей, які спадали на її груди. Ця сукня щосили намагалася вмістити її великі переваги.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

І справедливо буде сказати, що вона виглядала невимушено гламурно, а також позитивно світилася, коли влаштувала бурю на червоній доріжці поряд зі своїм колегою-суддею Террі Сеймур.

Вона доповнила своє вбрання безліччю срібних каблучок, які вона одягла на руки разом із величезним браслетом, що доповнює її срібні сережки.

Хайді поклала свої випрямлені розкішні довгі локони за допомогою гелю, щоб створити ефект мокрого волосся, коли її пасма каскадом спадало їй на спину.

Колишня модель Victoria's Secret завершила образ повним гламурним макіяжем, що підкреслює точені вилиці.

Скрін сторіс Хайді Клум
Скрін сторіс Хайді Клум

Це сталося після того, як мама чотирьох дітей відмовилася брати участь у вибухонебезпечній документальній серії Victoria's Secret від Hulu, яка нібито зображує компанію, яка страждає на женоненависництво і сексуальні домагання.

Як раніше повідомляв портал "Знай", подруга Снуп Догга Хайді Клум зірвала з себе одяг і відстовбурчила попу в позі собачки.